Bellagio Slot Turnering.

Hvem andre mottok dette fantastiske tilbudet. $ 125K Pigskin Payoff Slot Turnering (16-18 januar)?

Jeg har aldri v rt i en slot-turnering og har ogsa ALDRI mottatt kompromitterte rom fra Bellagio (jeg gjor fra alle andre MGM / Mirage-eiendommer selv) og na mottar jeg tre kompromisser med sjansen til a vinne $ 20 000 kontant (topppris). dette er sa spennende! Vegas ma virkelig skade hvis de sender meg dette tilbudet. en «High Roller» Jeg er ikke !! Jeg har ALDRI onsket a bli hos Bellagio, og jeg har ogsa lyst til a prove en Slot Tourny, sa jeg kan til slutt v re i stand til a gjore begge pa en tur hvis jeg kan fa ledig tid!

Har noen andre mottatt tilbudet og planlegger du a delta ?? Bare for a bo pa Bellagio ville v re fantastisk, men en sjanse til a vinne $ 20.000 mens du bor pa Bellagio. enda mer fantastisk!

Darmom. Bestill din luft og GOOOOO. Jeg onsker deg det beste, og selv om du ikke vinner, er det verdt turen for det comped rommet (v r sikker og spor om du kan fa et rom med utsikt over fontene. Vart syn var fantastisk, og det var sa snill a sla musikken pa (pa TV) og se showene fra personvernet til rommet vart!

HET-turneringer er en vits i forhold til MGM / Mirage og spesielt en Bellagio-turnering.

Jeg fikk det tilbudet, min mann og jeg vil v re der – var forste gang bor pa Bellagio.

Jeg er i en slot turnering pa Mirage neste uke. Vi er ikke hoyvalser, men tilbudene fortsetter a komme!

Takk Ducky. Jeg vil holde deg oppdatert pa min store vinne (haha)!

Det er min forste gang ogsa Nancy. Hotellet er bestilt (yippee!), Jeg venter bare pa arbeid for a bestille flyet mitt. Haper du og din hubby har en fantastisk tid. lykke til!!

-: – Melding fra TripAdvisor-ansatte -: –

Dette emnet er stengt for nye innlegg pa grunn av inaktivitet. Vi haper du vil bli med i samtalen ved a legge ut pa et apent emne eller starte en ny.

For a se gjennom de anbefalte retningslinjene for Forums Posting, vennligst folg denne lenken: http://www.tripadvisor.com/pages/forums_posting_guidelines.html.

Vi fjerner innlegg som ikke folger retningslinjene for innlegging, og vi forbeholder oss retten til a fjerne ethvert innlegg av en eller annen grunn.