Et hus er ikke en hjemmeside.

Musikken av Burt Bacharach.

Bacharach pa tur.

Burt Bacharachs kommende forestillingsplan.

Oppdatert: 25. november 2017.

9 tanker om & ldquo; Bacharach On Tour & rdquo;

Jeg kommer til Kyoto.

Jeg gleder meg til a se deg igjen, flott komponist

Jeg var glad for a se deg og BBB-band igjen.

Vi sang & # 8220; Hvis det blir regn & # 8221; sammen.

For meg var det knuste tid!

Jeg husker ogsa, Da jeg var barnehagen, sang jeg det japanske ord av en sang.

Som dette, er Amadale Kozou San, Postun til Tenohila Ochitekita & # 8222;

Jeg haper at jeg kommer til live igjen. Hold deg glad og sunn.

Jeg tviler pa at Burt noen gang har besokt dette nettstedet, men bare i tilfelle, jeg vil si & # 8220; Takk & # 8221 ;. Min kj rlighet til musikken din har koblet meg til en av de vakreste kvinnene jeg noensinne har mott og kjent. Vi er uatskillelige og har v rt i arevis. Vennligst kom til Minnesota hvis du noen gang far sjansen ELLER vi kommer til a se deg pa en eller annen mate. Du er en moderne cupid og musikken din har bokstavelig talt forandret livet mitt til det beste. Vi kan ikke vente a se deg pa konsert!

Jeg likte showet ditt her i Houston tx ca 15 ar, og gikk for a se deg i Las Vegas to ganger. Nar kommer du tilbake til Texas? Nar som helst snart? Takk, John H.

Jeg har sett Burt Bacharach gjor en natt pa Royal Festival Hall fredag 26. juni 2015. A v re medlem, jeg ringte dem til en presale, men de har ikke hort noe om en 2015 .. Eventuelle flere nyheter om her?

En haug med oss kommer til a se deg i Red Bank, kan du spille? Hasbrook Heights & # 8221 ;? Det ville v re hensiktsmessig vi tenker! Vi elsker deg!

Hallo! Er det noen sjanse til a se Burt i Brasil igjen? Jeg haper virkelig det!

Takk for musikken. Det ville v re fantastisk a ha sjansen til a se dette showet i Latinamerika!