Gambling alt bort

Jeg har et problem som omhandler gamblingavhengighet. Jeg gikk i et behandlingssenter i 98 og sluttet i ca 9 maneder, sa begynte jeg sakte a spille igjen. Jeg har en familie som jeg har satt gjennom et levende helvete med logner og okonomiske byrder. Jeg er en kristen og trodde virkelig at du vil ga til helvete hvis du begar selvmord, til jeg kom pa nettet tonitt, na er jeg ikke sa sikker. Vi har en stor livsforsikring pa meg, og jeg har tenkt om jeg skulle ga det ville ta byrden av familien min og avslutte smerten min. Jeg hater meg selv etter at jeg har gamble, jeg liker ikke hvordan jeg foler, jeg blir veldig deprimert og jeg har bedt til herren, men jeg tror ikke jeg er hort. Jeg vil ikke gjore dette til meg selv, men foler at jeg ikke har et valg pa grunn av mine okonomiske forpliktelser. Jeg vet om jeg taper alt jeg kan alltid fa det tilbake, men jeg er bare for trott av dette spillet og vil ha det til slutt. Jeg elsker min kone og mine dotre sa mye at jeg er redd hvis jeg fortsetter, jeg vil miste dem uansett, og jeg kan ikke tenke pa a ikke v re med dem. Det er hovedgrunnen til at jeg ikke har gjort noe for meg selv.

Mitt svar er i gront:

La meg begynne med a stille deg et sporsmal; hva er en avhengighet? Jeg ber det fordi mange mennesker prover a v re ofre for sykdommer, men du ma innse at gambling er en synd; rent og enkelt. Du sa at du gikk gjennom et behandlingssenter for denne avhengigheten i 98, men var det et verdslig behandlingssenter? Jeg regner med det var sannsynligvis. Verden kan ikke hjelpe deg, bare Gud kan hjelpe deg. Du uttalt at du ber, men du tror ikke Han lytter. Vel, hva ber du? Spor du ham om a hjelpe deg med a stoppe gambling? Hvis sa er det kanskje ditt problem. Du kan ikke gjore det, og Gud vil mest sannsynlig ikke hjelpe deg med a stoppe. Se pa hva Paulus hadde a si: (Galaserne 2:20) Jeg er blitt korsfestet med Kristus, og jeg lever ikke lenger, men Kristus lever i meg. Livet jeg lever i kroppen, jeg lever av tro pa Guds Sonn, som elsket meg og ga meg for meg. Hva mener han at han ble korsfestet med Kristus? Han betyr at hans kjod ble drept for a kunne leve gjennom Kristus.

Inntil du kommer til oppfatningen at du ikke kan gjore dette, og at Gud ikke hjelper deg med a gjore dette, vil du v re pa samme treadmolle. Jeg sier ikke at det ikke er noe hap, jeg sier at du ma ga til Gud og fortelle ham at du skjonner at du ikke kan gjore det, og Han er ditt eneste hap. Gi ditt liv til Ham, la ham leve i deg. La ham ta kontroll over livet ditt. Vart kjott er svakt og vil fortsette a v re svakt til vi far vare oppstandne kropper. Det er derfor Jesus sa om noen ville folge ham, ma de ta sitt kors og folge ham daglig. Vi har en tendens til a romantisere korset fordi det representerer var frelse, men folkene han snakket med ville ha likestilt det til doden. De ville ha likestilt det til Ham og sa at du tok opp din elektriske stol og folg meg. Han sa at du ma do hver dag slik at du kan leve gjennom ham. Han visste hva han snakket om.

Jeg tror at hvis du begar selvmord, vil du ende opp i helvete. Jeg vil ikke godteri det, og jeg vil ikke forsoke a myke det noen, jeg tror at hver dag ma du velge hvem du vil folge; Kristus eller verden. A bega en annen synd er aldri veien a ta vare pa den forste synden. Du har syndet forst og fremst mot Gud ved ditt gambling. Det har gjort ikke bare deg, men din familie, men synden er fortsatt mot Allmektig Gud. A bega en annen synd mot Ham, vil ikke dekke den forste, den vil bare forsegle skjebnen din. Selvmord vil ikke v re svaret for familien din heller. Stol pa meg pa dette Jeg har sett mange selvmord, ingen vinner, ingen fordeler. Hvis du vil helt odelegge familien din og ditt forhold til Gud, begar du selvmord, men hvis du vil komme deg ut av dette syndige livet og virkelig hjelpe familien din, sa kom du pa kn rne. Fa god rad fra noen som ikke vil tillate deg a v re et offer, men hvem vil holde deg ansvarlig for Gud for dine handlinger.

Ga ut av Bibelen din og begynn a lese den, ta pa kn rne daglig og be Gud om a handtere et dodsfall for kjodet ditt, slik at alle tanker er av ham. La meg gjore dette klart. Jesus sa ogsa at hvis du ikke satte Gud over alt, inkludert din familie og kj re, sa kunne du ikke v re Hans disippel. Du har bevist det i ditt eget liv. Du var ikke i stand til a slutte a spille, selv om du elsker familien din, sa det burde vise deg at du ma elske Gud enda mer enn du gjor din familie for a tillate ham a ta kontroll over livet ditt. Hvis han ikke er forste i livet ditt, sa vil ingenting annet fungere. Hvis han er forste i livet ditt, finner du et helt annet forhold til familien din. En som er mye mer ren og rlig, fordi du vil v re i stand til a v re deg selv i stedet for a leve en logn hele tiden.

La meg na snakke med deg pa et praktisk niva. Hvis du tror at a bega selvmord vil ta vare pa familiens okonomiske problemer, vurderer du det ogsa bedre. De fleste forsikringspolitikk forbyder betaling dersom personen forsettlig medforer sin egen dod (dvs. selvmord).

Jeg tar det din kone elsker deg, eller hun ville ikke v re med deg na. Jeg haper hun er en kristen, i sa fall ma du be med henne og be rlig. Bli kvitt falske visninger mellom deg. Selv om hun prover a fortelle deg at det er greit fordi du er et offer, ikke godta det, ma du mote dette for hva det er og fa henne til a mote det for hva det er.

Jeg vil ikke ga inn i alle detaljer, men jeg vil fortelle deg at jeg vet hva jeg snakker om. Jeg kjempet ogsa og endelig kom til det punktet der jeg visste at jeg ikke kunne gjore det, og jeg trengte at Gud skulle ta over. Nar jeg tillot ham a virkelig kontrollere livet mitt, opplevde jeg en slags frihet som jeg ikke visste eksisterte. Jeg vil fortelle deg en annen ting, jeg opplevde kj rlighet til ham som jeg ikke visste at jeg var i stand til. Jeg tror jeg forstar det na. Ta en titt pa dette: (Lukas 7: 39-47) Da fariseeren som hadde invitert ham sa dette, sa han til seg selv: «Hvis denne mannen var en profet, ville han vite hvem som berorer ham og hva slags kvinne hun er – at hun er en synder. » Jesus svarte ham: «Simon, jeg har noe a fortelle deg.» «Fortell meg, l rer,» sa han. «To menn skylder penger til en viss pengeinnsats, en skyldte ham fem hundre denarii og den andre halvtreds. Ingen av dem hadde penger til a betale ham tilbake, sa han avbrod begge de gjeldene. Na, hvilken av dem vil elske ham mer? » Simon svarte: «Jeg antar at den som hadde den storre gjelden avbrutt.» «Du har domt riktig,» sa Jesus. Sa vendte han seg mot kvinnen og sa til Simon: «Ser du denne kvinnen? Jeg kom inn i ditt hus. Du har ikke gitt meg noe vann for mine fotter, men hun fukte mine fotter med tarene og torket dem med haret. Du har ikke gitt meg et kyss, men denne kvinnen, fra det tidspunkt jeg kom inn, har ikke stoppet med a kysse fottene mine. Du har ikke satt olje pa hodet mitt, men hun har hilst parfyme pa fottene. Derfor sier jeg deg mange synder har blitt tilgitt – for hun elsket mye, men den som har blitt tilgitt, elsker lite. »

Jeg elsker na mye fordi jeg forstar hvor mye han har tilgitt meg for. Jeg skjonner at nar Kristus hang pa det korset og Faderen matte vende seg, var det pa grunn av min synd. Jeg vil aldri elske Gud sa mye som han har elsket meg, men jeg vil prove a elske ham sa mye som jeg er i stand til. Jeg elsker Ham nok na, fordi jeg ikke kan sta for a gjore noe galt fordi det kommer mellom meg og ham. Jeg er ikke perfekt, og jeg snubler fortsatt, men det er annerledes fordi jeg prover a gi slipp pa kontrollene hver dag og la ham lope livet mitt. Han har aldri snublet, han har aldri gjort en feil, og han vil aldri.

Jeg vil be for deg, men i den endelige analysen er beslutningen opp til deg.