Slot gtx nordside

Du er her: Hjem & raquo; Gear & raquo; A velge vinter stovler: Garmont Momentum Snow GTX.

A velge vinter stovler: Garmont Momentum Snow GTX.

Det jeg ser etter i utendorsutstyr, kan oppsummeres: Jeg vil ha kaken min, og jeg vil ogsa spise den.

Jeg liker ikke a ga pa kompromiss. For eksempel er et valg mellom utstyr som er lett og v rbestandig, ikke akseptabelt for meg. Jeg vil ha begge. Eller mer til sak, jeg vil ha alt. Mitt utstyr skal gjore alt jeg trenger det til, uansett hvor urimelig jeg er med det!

Du ville tro at denne tiln rmingen til antrekk ville fore til mye skuffelse. Men med litt forskning og talmodighet kan jeg ofte finne et stykke utstyr som passer til mine eksakte behov.

Vinter stovler har imidlertid lenge v rt unntaket.

Uforenlige forskjeller?

Det der oppstar sannsynligvis hvorfor jeg har mislyktes i a finne de riktige vinterstovlene. Jeg vil ha en lett stovel som holder fottene varme.

Og jeg mener ikke en stovel som er lys i forhold til andre stovler, jeg mener at jeg vil ha noe som er mer sneaker enn stovel. Og nar det gjelder a holde fottene varme? Jeg snakker ikke om a forhindre kjolige t r her & # 8230; Jeg snakker om a lagre mine darlig sirkulerte piggies fra frostbit.

I verden av vinter stovler, er jeg bare ikke sikker pa hvor mye mellomgrunnen kan bli funnet mellom varme og masse.

Men jeg var fast bestemt pa a prove det, sa jeg dro til flere lokale outfitters for a gi det en tur.

Krav.

0 Grader Fahrenheit.

Jeg sliter deg ikke nar jeg sier at fottene mine fryser opp pa kule sommernetter. Jeg mistenker at hvis jeg noen gang kunne bli plaget for a fa dem sjekket ut, kan jeg finne at jeg har Raynauds fenomen eller en annen utfordrende lidelse. Og mens jeg vet at produsentens temperaturgradisjoner er like markedsforingsmarkeder og voodoo, ma jeg starte et sted, sa for a lose det frosne t rproblemet bestemte jeg meg for at jeg bare ville vurdere stovler som ble vurdert til nullgrader Fahrenheit og under.

Det er virkelig a presse det, ideelt jeg vil ha noe mindre enn 3 kg & # 8230; mye mindre. Men for dette forste soket fant jeg ut at jeg ville kaste et bredt nett. Ogsa, i det minste sa vidt jeg er opptatt av, nar det gjelder a unnga & # 8220; bulk & # 8221; i fottoy har det sa mye a gjore med folelsen og passformen til en stovel som det gjor den faktiske vekten. Jeg ville velge noe som foles og beveger seg mer som en sti loper over en stivere, bulkier boot selv om sistnevnte var teknisk noen fa gram lettere.

Kandidatene.

The North Face Slot.

Jeg bestemte meg for a gi sporet et forsok etter a ha slatt ut The North Face & # 8217; s mer popul re Baltoro-stovel (pa grunn av vekt). Med 400 gram Primaloft Eco-isolasjon, og et komfortomrade pa -40F, har denne stovelen sikkert varmebehovet spikret. Passformen var & # 8220; boot-like & # 8221 ;, men behagelig og sjeneros nok til storre sokker. Det kommer ogsa med noen fine «ekstramateriale», sma funksjoner som jeg kunne fortelle jeg vil sette pris pa med bruk. Slike som en stopt leppe pa h len pa stovelen, designet for a holde snesko eller kramper pa plass, og en stor forsterket lokke pa baksiden av skoen for a hjelpe deg med a trekke dem pa. Til tross for at jeg kom inn under min vektbehov, tok det imidlertid ikke lang tid for jeg skjonte at dette skulle bli mer & # 8220; boot & # 8221; enn jeg ville. Det er storre enn jeg foretrekker, og har en stivere passform enn jeg foretrekker. Du ville aldri forveksle denne stovelen med en lettvogner.

Salomon Snowtrip TS.

Snoturen ble anbefalt til meg som en hybrid hiker / vinter stovel, og for det meste syntes det a passe den regningen. Med 200 gram Thinsulate blir det en komfortvurdering pa -18F, og den veier og foles mer som en hoy toppturer enn en klassisk vinterstovler. Jeg elsker vanligvis Salomon-skoene som passer meg, og dette var ikke noe unntak. Komfortabel, med en veldig kusete krage og god plass til storre sokker. Snoen er klart et skritt i riktig retning nar det gjelder a bygge bro mellom gapet og varmen.

Salomon Beluha WP.

Da jeg forst sa Beluha i butikken, husker jeg a tenke pa meg selv, & # 8220; dette er det! & # 8221; Det var utseendet pa en vesentlig vinterstovel som pa en eller annen mate ble presset inn i pakken med et vanlig fotturer. Nar informasjonskoden nevnte en propriet r blanding av isolasjon og en komfortvurdering pa -13F var jeg enda mer overbevist. Imidlertid passet og folte meg raskt mine forventninger. Mens Salomon generelt vakner fottene mine perfekt, virket denne stovelen for smal rundt min h l og midtfot for jeg apnet i taomradet. Jeg kunne ikke finne ut det, men effekten var at jeg folte meg klemt fremover i dem. De viste seg ogsa a v re litt mindre a gi og fleksible enn jeg foretrekker. Dessverre ville Beluha, som The North Face Slot, v re for & # 8220; boot-like & # 8221; for meg.

Garmont Momentum Snow GTX.

Da jeg provde pa Garmont Momentum, visste jeg umiddelbart at dette var passformen og folelsen som jeg lette etter. Ingenting om det foltes som en vinterstovler. Den er lett, knust, fleksibel i de rette stedene, foles som om det ville v re en bris a bryte inn, og det var en glede a ga rundt i. Enkelt den mest behagelige & # 8220; vinteren stovel jeg har provd pa, og enda mer behagelig enn noen av de hoye ankel sommer turgaere jeg har slitt. Men jeg hadde sporsmal om varmestatusen. Kan noe dette komfortabelt og lett virkelig bli vurdert -35F? Min skepsis begynte a bli bedre av meg. Jeg holdt Momentum i en hand, og den store hulking North Face Baltoro i en annen. Den ene er mer som en pakkeoppstart, den andre er som en sneaker & # 8230; og det er bare en 5 graders forskjell mellom de to? Hvordan? Jeg ga dem begge til en selger ved Eastern Mountain Sports og sa i utgangspunktet & # 8220; Jeg tror ikke det & # 8221 ;. De shrugged bare, som ikke hjalp mye for a lette tvilene mine. Imidlertid viste en rask titt gjennom produsentens spesifikasjoner at Garmont pakket 400 gram Thinsulate i denne stovelen. Det er det samme isolasjonsnivaet som noen av de varmere modellene jeg sa pa, brukte, sa til slutt satte jeg meg pa a stole pa komfortvurderingen (vel, sa mye du kan stole pa noen komfortvurdering, det er.)

Vinneren.

Garmont Momentum Snow GTX.

Til slutt var det litt av en no-brainer. Den mest komfortable sko jeg provde pa var ogsa en av de letteste, og en av de varmeste. Det tok ikke lang tid for meg a innse at jeg kanskje nettopp har funnet ut at det ikke er noen kompromiss vinterstovler som har utelatt meg alle disse arene. Det vil ta meg en solid maned pa en Adirondack-vinter for jeg er helt overbevist om at en stovel som foles dette lyset pa fottene, faktisk kan holde meg varm gjennom negative temper, men jeg har allerede tatt dem for et snurr i snodekte forhold og temperaturer under fryser og sa langt jeg er imponert.

Hold oye med en full gjennomgang nar kvikksolv dips for ekte.

25 kommentarer.

[& # 8230;] brukte noen uker pa a forske og prove pa forskjellige stovler tidligere denne maneden, og Momentum var det klare valget. De har levd opp til forventningene mine i flere vinteropplevelser siden, og jeg forbereder en [& # 8230;]

Dave & # 8230; .. basert pa anmeldelsen din, vil jeg kjope disse stovlene, men mine kroniske kaldfodder er skeptiske og synes a v re for gode til a v re sanne. Sondag vil snoen v re dyp her (Sor Dakota), og temperaturen forblir under frysing i flere uker, og jeg vil ikke engang snakke om nordvindene! & # 8230; .My hovedaktiviteter vil skje sno og isfiske og # 8230 ;. noen gaiter anbefalinger? & # 8230; .. Ronnie.

Jeg har fortsatt ikke muligheten til a teste dem i negative tider, men jeg har slitt dem pa 4 eller 5 turer som inneholdt frysende templer, sno, is og vate stier. Disse var ikke arktiske tilstandsturer, men de var turer som ville ha gjort fottene sv rt ubehagelige tidligere. Med disse stovlene var t rne mine bare fine, litt toasty selv. Sa jeg foler meg ganske bra om produktet fremdeles, og min skeptisisme om varmen deres er bare borte.

Mens jeg aldri har v rt isfisking, vil jeg si at dette er et fantastisk alternativ for hverdagslige vinteroppgaver & # 8211; shoveling og lignende. Jeg er sikker pa at min vil fa litt dobbel plikt i den avdelingen ogsa.

Sa langt som gutter gar, har jeg aldri funnet det nodvendig a bruke mye penger her. Sa lenge remmen ser solid ut og lengden er riktig, gar jeg vanligvis med det jeg kan finne pa salg. Mine nav rende er en gammel (ikke-gore-tex) EMS-modell. Hvis jeg matte kjope et nytt par i dag, ville jeg nok ga med noe enkelt igjen, som disse for bare $ 35: http://www.rei.com/product/778002.

Lykke til, og la meg fa vite hvordan du ser ut hvis du ender opp med a fa disse stovlene.

[& # 8230;] Garmont Momentum Snow GTX stovler & # 8211; Til slutt forblir fottene mine varme pa disse turene! Ytterligere bilder [& # 8230;]

Setter pris pa anmeldelsen! Jeg har v rt pa jakt etter en vintervandrere som er i stand til a ta pa seg frysende temperaturer og overnatter i Adirondacks. Jeg er enig med dine ideer om en perfekt oppstart. & # 8221; Lett, skinnende, VARM og pustende. Imidlertid trenger jeg ogsa muligheten for bruk av snesko og kramper. Jeg tror jeg har smalt det ned til Merrell’s Isotherm 8 og Garmont’s Momentum. Har du provd isotermene i det hele tatt? Noen ideer?

Jeg betraktet ikke isotermene & # 8230; men bare fordi ingen av de outfitterene jeg dro til hadde dem for meg a prove pa. Med hensyn til deres spesifikasjoner passer de rett inn i det vi leter etter. 3 kg, -40 grader. Jeg liker ogsa deres stil. Men fra bildene de ser ut, kan de kjore litt stiv til meg. Hovedsakelig pa grunn av den omfattende gummiformingen som utgjor den nederste tredjedel av stovelen. Ser kan v re sa lurende skjont, som jeg fant ut mens jeg provde pa alle disse andre stovlene. De hores ut som om de har rikelig med demping der og kan v re ganske komfortable, men det er definitivt de jeg vil onske a ga rundt i for de kjoper.

Jeg fant denne videoen hvor Merrell gjor en liten introduksjon og forklarer noen av funksjonene i isothermlinjen. Det kan v re verdt en klokke hvis du ikke har sett det enda: http://www.backcountry.com/merrell- isoterm-8-vanntett-boot-mens (nederst pa siden)

Noen av spesifikasjonene han snakker om i den videoen ser ikke ut til a svare pa spesifikasjonene pa den produktsiden om & # 8230; Jeg tror han nevner 200g isolasjon, mens spesifikasjonene sier 400g. Jeg kan ha feil, eller kanskje det er flere versjoner av oppstarten.

Uansett, lykke til! Og stopp igjen og la meg fa vite hva du bestemmer deg for a ga med.

Det er en isoterm 6 som bare har 200g. En venn av meg har den forrige modellen & # 8220; termo 6 & # 8221; Han elsker dem, komfortable og varme. Vi gjor litt serios fottur i dekkene, sa jeg prover bare a gjore min undersokelse! Takk for din innsats!

Ja, vi stoppet av EMS i Lake Placid i kveld og sa begge modellene. Den 6 og 8. Jeg skjonte at det ma ha v rt forskjellen.

Jeg tenkte pa a vandre rundt i 8 & # 8217; s for litt, slik at jeg kunne gi deg en faktisk sammenligning, men det var n r sluttid for dem. Jeg inspiserte dem litt, og stopingen virker ikke sa stiv som den ser ut i bildene & # 8230; definitivt ikke sa stiv som noen av de andre stovlene i denne kategorien. Som Slot eller Beluha. Andbarhet kan v re et problem gitt konstruksjonen, hvis det er en bekymring for deg. Men samlet, fra bare a holde dem og peke og prodding, vil jeg si at de er ganske sammenlignbare med Momentums. Litt tyngre, litt bulkiert & # 8230; men ikke med mye. Og den fleecepolstringen var ganske fin.

Liker dette nettstedet. Du ser ut til a ha lignende utfordringer som I. I dagens okonomiske klima er det vanskelig a ga ut med a blase penger pa flere sett med sko (eller noe annet utstyr for den saks skyld).

Eventuelle tanker om Garmont’s kan v re i de varmere manedene? Ville de v re altfor varmt?

For meg ville dette v re altfor tungt om sommeren. Men jeg liker a ga sa lett som mulig, unngar & # 8220; stovler & # 8221; og lene mer mot sti lopere nar det ikke er sno. Dette er min nav rende sommersko, bare for a gi deg en ide: http://www.townsandtrails.com/review-salomon-xa-pro-3d-ultra-gtx.

Nar det er sagt, har disse Garmont-spillene v rt ganske stilig og pustende for meg sa langt i vinter. Jeg er ikke sikker pa at jeg ser en stor forskjell mellom disse og andre hoydepunkter & # 8217; skriv sommerferie stovler. Hvis det er det du vanligvis gar inn i, kan det v re bra. Absolutt ikke ideell i varmere v r, men jeg tror du kan komme forbi dem sikkert.

Jeg har ogsa gatt til lopere som min viktigste vandringssko om sommeren.

Men det er alltid hyggelig a ha alternativer.

Nar du har en sjanse kan du ta noen bilder av hva boken ser ut med et par jeans over dem?

Du satser, faktisk gar ut i kveld for Jess & # 8217; bursdagsmiddag & # 8230; Jeg vil v re sportslig & # 8220; Adirondack Formal & # 8221; antrekk. Du vet, jeans og flanell. Hahah. Jeg er sikker pa a ha pa seg disse stovlene og fa et bilde for deg.

Her er de med jeans. Unnskyld smuss og gjorme, de har fatt litt bruk!

De ser ut som fine joggesko til meg. Personlig ville jeg ikke nole med a ha dem rundt i byen.

Bare nysgjerrig hvis du fant ut at Garmont Momentum stovlene kjorer sant til storrelse? Innkjop pa nettet som en gave, sa jeg liker a gjore den beste storrelsen gjettet mulig (gamle sko er Garmont Nagevi i storrelse 9). Takk for anmeldelsen!

Jeg er en 10 i nesten alle sko, og det er det jeg gikk med pa disse. De ser ut til a ha litt ekstra rom bygget i & # 8211; men dette gjaldt alle stovlene jeg provde pa i denne kategorien. Jeg kan bare anta at det er a tillate tykkere vinterstokker. Siden jeg pleier a ikke ha tykke sokker, har jeg ikkje v rt i stand til a ga med en halv storrelse mindre i denne stovelen. Men de 10 har v rt bra for meg, og jeg sier at din sikreste innsats er a kjope dem som om de er sanne for storrelse.

Takk Dave! Du har v rt utrolig nyttig & # 8211; sterkt verdsatt!

Ogsa, jeg har lest konfidensiell informasjon om at de er skinnfrie. Er de? Takk igjen.

Koden pa min leser:

Syntetisk og Fabric Upper.

Det eneste som ser ut / foles litt skinnende til meg, er materialet som bestar av toecap og loper langs bunnen eller skoen (rett over salen) og forsterker blonderomradet. Ikke sikker pa om materialet er tydelig fra bildet. Men det foles nesten mer gummiaktig enn skinnende, kanskje det er «syntetisk & # 8221; de refererer til pa taggen.

Haper det hjelper noen.

Det var bare informasjonen jeg lette etter; takk for at du tok deg tid til a dele hva taggen sier. Du er definitivt Santa’s hjelper i ar (stovlene har blitt bestilt)! Glade helligdager!

Ville bare gi deg en rask oppdatering. Endte opp med a plukke opp et par Merrell Snowmotion 6. Fant dem pa Merrell Outlet for under $ 100. De foler seg veldig lik en typisk fotturer. Lettvekt, men en soild foler. Ekstremt komfortabel. Og pa toppen av 200g polartec og 400g primaloft vurdert til -25 *. Jeg opprinnelig onsket virkelig snowmotion 8s som er det som viste meg pa isotermen. Disse jeg foler er mye mer robuste med en dartring og en snesko-ryggrygg. Jeg har hatt dem rundt i byen, og de er absolutt toasty og de har den fantastiske Merrell-komforten. Jeg gar inn i toppene neste uke i noen dager. Haper de tjener meg godt!

Hei KB, haper du hadde det bra pa fjellet. Hvordan har Merrell arbeidet for deg?

Takk for den gode anmeldelsen! Jeg er i ferd med a gjore en sammenligning pa de samme stovlene du plukket ut. Siden du hadde stovlene i nesten 8 uker na, lurte jeg pa om du hadde en oppdatering eller kommentarer pa Garmont etter litt bruk. Takk!

Hei GL, unnskyld for forsinkelsen i a svare.

Jeg har v rt i stand til a ha dem ganske mye rundt i byen, pa noen fa turer rett under frysing, og pa en kort tur da det var 10 grader F. Mens jeg har pa meg, har jeg enna ikke mott kalde fotter som jeg er vant til til denne tiden av aret, sa heller ikke fottene mine har blitt mer tolerante for kalde eller disse stovlene gjor jobben sin i den avdelingen. Mine penger er pa sistnevnte.

Jeg har ikke hatt muligheten til a bruke dem med snoskuter eller kramper enna, men jeg har slitt med dem Microspikes. De passer fint og har det bra med den trekkraften, ingen problemer i det hele tatt.

Hvis du presset for a snakke om et negativt sa langt, er det eneste jeg vil nevne at de ikke var helt ute av boksen brutt i maten jeg opprinnelig hadde, selv om de ville v re. Rundt i byen og for lav effektaktivitet, ikke noe problem ut av boksen. Men pa de forste fa moderate turene jeg tok med dem kunne jeg fole noe gni og trykk & # 8230; spesielt i healomradet pa oppstigninger. Jeg tror ikke dette er et storrelsesproblem, da oppstarten passer bra ut ellers. Det kan v re et lacing problem, men noen ganger blir jeg slurvet. Uansett tok det et par toppmoter for jeg ville si at de var 100% brutt inn og komfortable for den aktiviteten.

Alt i alt veldig veldig fornoyd, og jeg var ikke overrasket over alt for a se disse som er oppfort i Backpacker Magazine’s gear guide problem som & # 8220; mest allsidige & # 8221; vinterstovler.

Jeg hadde et par The North Face Hedgehog GTX Trailsko som jeg ikke var fornoyd med i det hele tatt. Sa jeg bestemte meg for at jeg trengte bedre fottoy for snesko og sett Garmont pa REI, sa jeg plukket opp et par for omtrent 107 dollar. V ret i dag i CO Springs, CO var -21 med vind chill og han stovler jobbet utrolig bra. Faktisk var fottene mine sa varme jeg trengte ikke en tykkere sokk. Jeg er veldig fornoyd med stovlene og svarene dine Dave. Takk skal du ha.

Dave, hvordan trente stovlene ut etter en vinter? Jeg haper a bruke min til hundekjoring. Jeg kjorer bare fire hunder, sa jeg er ganske aktiv bak sleden. WB.

Hei Walt, jeg har to vinterer na med disse stovlene, og de har v rt som annonsert nar det gjelder deres varme. Utenfor plast fjellklatring stovler, er disse lett de varmeste vandringene jeg har brukt.

Nar det er sagt, har jeg funnet dem veldig vanskelige a bryte inn. Den forste vinteren rev de virkelig fottene mine, spesielt helbredelsen. De viste seg a v re stivere og mindre tilgivende enn jeg trodde de ville v re, spesielt rundt anklene. Noen mennesker kan faktisk verdsette dette aspektet av dem, men med mindre de passer deg veldig bra rett ut av boksen & # 8230; at stivhet kan v re kilden til litt smerte.

Jeg b rer dem fortsatt tilfeldig na, men nar det kommer tid til a knipse opp noe og ga en tur & # 8230; Jeg b rer ikke lenger GTX-ene.

Sa jeg vil si at jeg fortsatt er i markedet for det perfekte vinterstovlet. Har noen i tankene, og vil rapportere tilbake hvis jeg finner noe som fungerer for meg.

Garmont Momentum Mid Gore-Tex Snow Boots er lettere og har fortsatt en -15F komfort rating og er for tiden pa klaring pa campsave for bare $ 75.